Просвітницька кампанія на міжнародному форумі «INNOVATION MARKET»

21-23 листопада 2018р. успішно розпочав свою роботу  на площадці Міжнародного Виставкового Центру у Києві міжнародний форум«INNOVATION MARKET».

«INNOVATION MARKET» – місце зустрічі новаторів, винахідників, виробників та вендорів провідних інноваційних технологій, експертів в сфері інновацій, авторів startup проектів, представників бізнесу, представників інвестиційно – фінансових установ, консультантів у сфері захисту інтелектуальної власності. У роботі форуму взяли участь доценти кафедри хімії середовища та хімічної освіти – Мідак Л.Я., Кузишин О.В., Базюк Л.В.

Форум організовано Мінекономрозвитку за підтримки Державної системи правової охорони інтелектуальної власності.

Всі учасники та гості Innovation Market сьогодні змогли  пірнути з головою в дивовижний світ хімічної науки, неймовірних реакцій та дослідів. Також діти та дорослі змогли побачити раніше небачене, а саме неймовірно красиві та реалістичні 3Д моделі молекул хімічних речовин, що стало можливим завдяки розробленому, викладачами та аспірантами кафедри, мобільному додатку доповненої реальності, який успішно використовується при вивченні хімії.