ДЕНЬ НАУКИ

Вже звичними стали виїзди викладачів та співробітників нашої кафедри у райони Івано-Франківської області. У пятницю, 22 березня 2019 року, групу у складі доцентів  Кузишин О.В.,  Луцась А.В., Базюк Л.В. та завідувач лабораторіями  Малахова І.В. разом зі студентами четвертого і першого курсу теплим прийомом зустрічали у Калуський ліцей №10.

Під час зустрічі школярам була надана детальна інформація про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, та організацію освітнього і виховного процесу в університеті, зокрема на Кафедра хімії середовища та хімічної освіти ПНУ.

А наші студенти продемострували свої практичні навички та уміння для школярів у вигляді Хімічного ШОУ. Приносимо щиру вдячність за гостинний прийом та організацію профорієнтаційної роботи керівництву цієї школи. Сподіваємося на плідну співпрацю та запрошуємо на навчання на всі спеціальності Факультет природничих наук ПНУ.

Такі зустрічі дають змогу з перших вуст отримати відповіді на запитання, дізнатися про враження від навчання, а головне – вільно та відкрито поспілкуватися.


Гості із Прикарпатського університету ім. В.Стефаника презентували свої досягнення у вестибюлі ліцею.
У ліцеї працювали секції захисту наукових проектів 11-их класів: “Біологія та хімія”, “Українська та зарубіжна література”, “Історія України” та “Математика та фізика”.
Під час великих перерв учні мали змогу побувати на науковому пікніку, який допоміг їм збагнути таємниці науки.


У актовій залі діяла виставка мінералів. Учні мали можливість переглянути цікаві експонати мінералів.