Захист магістерських робіт

На кафедрі хімії середовища та хімічної освіти Факультету природничих наук Прикарпатського університету відбувся захист магістерських робіт нової спеціальності Середня освіта (Природничі науки) заочної форми навчання. Усі представлені дипломні роботи присвячені актуальним темам та виконані на високому рівні. Магістранти блискуче захистили результати своїх досліджень та впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії.

Екзаменаційна комісія у складі представників трьох випускових кафедр спеціальності Середня освіта (Природничі науки):   Кафедра фізики і методики викладання – професор, кандидат фізико-математичних наук Кланічка В.М., Кафедра біології та екології   декан  Факультету природничих наук, кандидат біологічних наук, доцент Случик В.М., та голова ЕК Кафедра хімії середовища та хімічної освіти заступник завідувача кафедри, кандидат хімічних наук, доцент  Мідак Л.Я., та секретаря ЕК завідувач лабораторіями Кафедра хімії середовища та хімічної освіти Малахова І.В.

Вітаємо студентів з успішним захистом дипломних робіт та бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів на професійній ниві!!! Пам’ятайте, що ми всі велика педагогічна родина і завжди будемо раді бачити вас у стінах рідного університету. ЩИРО ВІТАЄМО!