Магістри!!!

Сьогоднішній день став значущим для колективу кафедри та наших магістрів-випускників, адже сьогодні відбувся захист дипломних робіт. До складу Екзаменаційної Комісії увійшли: к.х.н, доцент Мідак Лілія Ярославівна, декан факультету природничих наук, к.б.н, Віктор Миколайович Cлучик та к.ф.-м.н., професор Володимир Михайлович Кланічка.
 Представлені в ЕК магістерські роботи відповідали профілю спеціальності, особливо відзначена робота Cараєвої А.П. (керівник к.х.н. Мідак Л.Я.). В цілому всі роботи визнані такими, що мають наукову чи практичну цінність.
Дипломні роботи наших Магістрів вразили різноманіттям надзвичайно цікавих тем. Але, що важливіше, всі вони стали приводом до глибоких досліджень, вартих й подальшого продовження. Тож з повною впевненістю та радістю хочемо привітати наших любих Випускників із успішних захистом дипломів та набуттям кваліфікації Магістр Освіти!
Вітаємо! Щиро віримо у блискуче майбутнє наших Випускників, у їх успішний власний шлях у світі, сповненому безлічі можливостей. А також запевняємо, що двері Кафедра хімії середовища та хімічної освіти ПНУ для наших Магістрів завжди залишаються відкритими, тому з нетерпінням чекатимемо нових зустрічей!