Захист магістерських робіт Середня освіта “Природничі науки”

Сьогодні захищали свої роботи магістри стаціонару, онлайн через університетську систему Cisco Webex. Членами комісії були Ліщинський І.М., Случик В.М., та Мідак Л.Я. Секретар ДЕК – Малахова І.В.  Поки магістранти захищали свої роботи мені вдалося зробити деякі фото: (гортайте нижче)

Декілька слів для наших магістрів:

П’ять з половиною років тому ви перетнули поріг Прикарпатського університету як студенти, а тепер залишаєте його кваліфікованими фахівцями. У стінах своєї Альма-матер ви отримали необхідні знання, навички та досвід, зустріли своїх найліпших друзів, товаришів, коханих, реалізували себе у науковій, громадянській, творчій діяльності. Зі свого боку професорсько-викладацький колектив і керівництво університету зробили усе, щоб ваші студентські роки були максимально насиченими і незабутніми.

Сьогодні ви захистили диплом магістра – це ваш квиток у майбутнє і цей диплом є не тільки перепусткою у світ  професійного зростання, а й наукових пошуків. Кожен випуск магістрів – особливий, і ми, ваші наставники, віримо, що ви з гідністю прямуватимете своїм життєвим шляхом, прославляючи свою кафедру, свій університет і свою Батьківщину.

Щиро бажаємо вам, дорогі випускники, здоров’я, невичерпної енергії, любові та натхнення! Нехай кожен ваш день буде осяяний променями щастя, радості та надії! Ми всім серцем віримо, що ваша плідна робота й активна громадянська позиція будуть запорукою миру на нашій землі!

З найщирішими побажаннями кафедра хімії середовища та хімічної освіти!

Ви – наша гордість! Ви – обличчя нашого університету!