Профорієнтаційна онлайн-зустріч на тему: “Алгоритм вступу в магістратуру 2021: покрокова інструкція“

В пятницю, 2 квітня 2021 р.,  відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч зі студентами  4 курсу освітнього рівня “Бакалавр” денної та заочної форми навчання на тему: “Алгоритм вступу в магістратуру 2021: покрокова інструкція“.  Зустріч була  інформативною та цікавою!

Від кафедри хімії середовища та хімічної освіти взяли участь члени приймальної комісії 2021 – доцент, к.т.н. Матківський М.П., та інженер кафедри, користувач ЄДБО Шупенюк В.І., а також завідуюча кафедрою, доцент, к.х.н. Тарас Т.М.  Студенти 4 курсу та науково-педагогічні працівники, а також інші учасники зустрічі змогли довідатись про актуальні виклики цьогорічної вступної кампанії.

У 2021 році для вступу в магістратуру з усіх спеціальностей необхідно мати результати ЄВІ (єдиного вступного випробування) з іноземної мови. Реєстрація   вступників   для складання ЄВІ    триватиме  з 11 травня до 3 червня. Для успішної реєстрації слід перш за все  сформувати  комплект реєстраційних документів. Більш детально про алгоритм вступу у магістратуру у 2021 р. можна дізнатись з презентації, розміщеної на сайті факультету в закладці «Абітурієнтам» за покликанням:

АЛГОРИТМ ВСТУПУ В МАГІСТРАТУРУ 2021

Запрошуємо Вас шановні бакалаври поповнити студентську родину магістрів Факультету природничих наук Кафедри хімії середовища та хімічної освіти!