Інтерактивний проєкт наших студенток-Тетяни Костюк та Іванни Гладкоскок став призером Всеукраїнського конкурсу

Наші студентки – Тетяна Костюк І курс (ОР магістр) спеціальності Середня освіта (природничі науки)  та Іванна Гладкоскок ІІІ курс спеціальності Середня освіта (хімія), стали призерками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». На конкурсі дівчата представили спільну наукову роботу «Використання технології доповненої реальності під час вивчення курсу «радіохімія та радіоекологія» майбутніми вчителями хімії», яка за результатами конкурсу була визнана однією із найкращих і нагороджена дипломом ІІ ступеня. Науковий керівник – доцентка кафедри хімії середовища та хімічної освіти, кандидатка хімічних наук Лілія Мідак.

У результаті роботи для візуалізації навчального матеріалу для студентів університету розроблено безкоштовний мобільний додаток LiCo.Radiochemistry для вивчення дисципліни «Радіохімія та радіоекологія», який працює з використанням одного із найсучасніших трендів освіти – технології доповненої реальності. 

Авторки нагороджені Дипломом ІІ ступеня.

Загалом на всеукраїнський конкурс було подано понад 70 наукових студентських робіт з різних вітчизняних закладів вищої освіти.