Дипломи магістрів отримали наші випускники

Сьогодні у Прикарпатському національному університеті відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам університету, а це близько двох тисяч (1781) молодих фахівців денної та заочної форм навчання отримали документ про здобуття кваліфікації за ступенем вищої освіти «магістр», з них 354 – з відзнакою. Серед цього українського цвіту і випускники кафедри хімії середовища та хімічної освіти, що є дуже хвилюючим моментом, адже це перші випускники спеціальності Середня освіта (Природничі науки).

Під час урочистостей з вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда: «Впродовж років вашого навчання університет створив вам умови для того, щоб ви здобули знання, якими ви будете користатися впродовж свого життя. Пам’ятайте – це лише та платформа, на яку потрібно щоденно нанизувати нові знання, новий досвід, нові можливості, які дозволять вам бути успішними. В добру путь!»

Ректор також побажав випускникам і надалі залишалися успішними, радісними, оптимістичними і творити добро на благо своєї родини, університету і рідної України.

Своєю чергою зі словами подяки на адресу своїх наставників виступили випускники-магістри. Далі вони виголосили «Клятву випускника Прикарпатського національного університету» та виконали студентський гімн «Гаудеамус».

Урочистим моментом свята стало вручення випускникам-магістрам дипломів про здобуття вищої освіти.