III тур Всеукраїнської олімпіади з хімії на базі  кафедри хімії середовища та хімічної освіти!!!

1 лютого на базі  кафедри хімії середовища та хімічної освіти, факультету природничих наук, Прикарпатського Національного університету імені В.Стефаника відбувся практичний тур ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії, в якому прийняли участь 55 учнів 8х-11х класів шкіл Івано-Франківська та області.

Хочеться зазначити високий рівень організації та проведення даного заходу, подякувати всім до цього причетним. Особливу вдячність висловлюємо кафедрі середовища та хімічної освіти, яка приймала в себе практичний тур олімпіади з хімії, а також методисту з хімії Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Сенюк Надії Михайлівні за кропітку працю в підготовці ІІІ етапу олімпіади.

Неможливо не згадати талановитих та наполегливих учнів які приймали участь в олімпіаді.  Надзвичайно приємно бачити в молоді таке завзяття і жагу знань, особливо коли це стосується такого непростого предмету як хімія.

Також хочеться відмітити тих людей, без яких було б неможливо побачити такі зацікавлені в предметі і захоплені обличчя учнів. Звісно ж це вчителі, які приклали чимало зусиль для того, щоб наші діти змогли проявити себе та достойно показати свої уміння та навички. Робота вчителя – це неоціненна праця! Дякуємо Вам за відданість своїм учням та своєму предмету.