Вебінар “Як зробити вивчення природничих наук у 5 класі цікавим і продуктивним: інтегрований курс “Пізнаємо природу” для вчителів природознавства м.Івано-Франківська

16 лютого доцентка кафедри хімії середовища та хімічної освіти  Лілія Мідак  та доцентка кафедри географії та природознавства Наталія Фоменко  взяли участь у вебінарі “Як зробити вивчення природничих наук у 5 класі цікавим і продуктивним: інтегрований курс “Пізнаємо природу” для вчителів природознавства м.Івано-Франківська. Вебінар організований Департаментом освіти і науки Івано-Франківської міської ради/ Під час вебінару Л.Мідак та Н.Фоменко презентували підручник “Пізнаємо природу” для 5 класу (Видавництво Астон).

Відповідно до Наказу МОН від 08.02.2022 № 140 підручник «Пізнаємо природу» (автори Л.Мідак, Н.Фоменко, В.Гайда, С.Подолюк, В.Кравець, І.Кравець, І.Олійник, З.Пушкар, С.Банах, В.Стахурська, Л.Козловська) отримав гриф Міністерства освіти і науки України і бере участь у національному конкурсі підручників для 5 класу Нової української школи.
Підручник створено відповідно до модельної навчальної програми “Пізнаємо природу. 5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти (автори Біда Д.Д.,Гільберг Т.Г., Колісник Я.І.)