Вас цікавить хімія – тоді ми їдемо до Вас!

Вас цікавить хімія – тоді ми їдемо до Вас!

З великою приємністю можна сказати: «Хімічний сезон – відкрито!»

6 лютого 2018 року, у рамках профорієнтаційної роботи, кафедра хімії середовища та хімічної освіти природничого факультету ПНУ імені Василя Стефаника разом з кращими студентами кафедри провели зустріч зі школярами Верховинського району.

Для учнів 10-х та 11-х класів Верховинської школи-інтернату, а також Верховинської, Ільцівської та Криворівнянської ЗОШ, силами кафедри було проведено показові досліди та презентацію спеціальності.

Про високий рівень проведеної роботи та кваліфікацію, як викладачів, так і студентів кафедри, свідчать щирі відгуки, гарні враження та палаючі інтересом до хімічної науки очі школярів.

Приємно зазначити, що такі заходи не тільки популяризують хімію як науку, а що найголовніше – показують школярам, що  практичне застосування її може бути дуже цікавим та захопливим процесом.

Отож, побажаємо успіхів нашим колегам в такій непростій справі як популяризація рідної для нас з вами науки, а юним дослідникам, котрі тільки починають свій шлях в хімії, –  натхнення, нових відкриттів, що змінять світ на краще, та обов’язково талановитих і щирих наставників, які допоможуть їм у всіх починаннях.

Якщо у вашій школі ще не проводили таких захопливих і цікавих занять – звертайтесь!

Хіміки готові підкорювати серця!