Форум активних вчителів “Нові горизонти”

10 листопада 2018 року  відбувся форум активних вчителів “Нові горизонти”. Втілення будь-яких змін, нововведень, реформ починається саме із вчителів, а підготувати вчителів хімії, екології та природознавства для нової української школи це одне з важливих завдань, які  взяла на себе кафедра хімії середовища та хімічної освіти. 

Доценти кафедри хімії середовища та хімічної освіти – Мідак Л.Я., Базюк Л.В., та Кузишин О.В. взяли участь у роботі форуму. Доповіді, дебати та майстер-класи  – саме у такому форматі пройшла робота форуму.

Факультет природничих наук представили освітяни кафедри хімії середовища та хімічної освіти,  кафедри анатомі та фізіології людини та тварини, та біології та екології.На Форумі активних вчителів “Нові горизонти” у Івано-Франківську обговорити  –  освітню реформу, обмін практичними порадами між вчителями щодо інновацій у навчанні,  мотивацію вчителя до праці в нових умовах,  виклики і можливості у сучасному підході до освітнього процесу. 

До дискусії, були запрошені представники влади, державних та приватних освітніх закладів, щоб почути різні точки зору на освітню реформу та функціонування Нової української школи зокрема.